Ingmar Norin

ingmarnorin.se

Gillar ISOtunes, men ogillar flytt

| 0 comments

chisp.se finns ett längre inlägg om de senaste trådlösa hörlurarna jag har införskaffat, ISOtunes
Som användare av dubbla telefoner, ipad och dator finns det gott om källor för mig att lyssna på.

För övrigt så kommer mina domäner och webbhotell att flytta framåt årsskiftet.
Citycites har sålt vidare hela webbhotellslösningen de erbjuder till Loopia, det ironiska i detta var att jag för x-antal år sedan flyttade från just Loopia.
Men det kan kanske vara bra, citycites har senaste tiden varit väldigt segt, laddtiderna har varit så man gråtit.
Vad jag vet så ska denna flytt inte påverka driften av varken denna sida, chisp.se eller stallpersil.se nämnvärt, för att nämna några av domänerna i min portfölj.

När det för en tid sedan var rea på .se domäner, tror det var 1 kr styck så slog jag till på 10-20 domäner. Om tiden räcker till, så kommer planerna med åtminstone 4-5 stycken av dessa sättas i verket.
I Karlstad har senaste månaderna varit stor uppståndelse om den Mumin-park kommunen har för avsikt att uppföra på skutberget, domäner kring detta för en krona var juh passande att införskaffa då för 1 krona. Går bygget igenom kanske någon vill ha tex muminkarlstad.se…..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.